نشست تخصصی مدیرعامل فولاد لجستیک با معاونان راه آهن ج.ا.ا به جهت بررسی و ارائه برنامه های حمل شرکت فولاد خوزستان و مشکلات موجود
نشست تخصصی مدیرعامل فولاد لجستیک با معاونان راه آهن ج.ا.ا به جهت بررسی و ارائه برنامه های حمل شرکت فولاد خوزستان و مشکلات موجود
به گزارش روابط عمومی فولاد لجستیک، نشست تخصصی دکتر قبادی، مدیر عامل شرکت فولاد لجستیک و معاونت محترم سیر و حرکت ، بازرگانی راه آهن با مدیر حمل و نقل صنعتی فولاد خوزستان ،به همراهی نمایندگانی از شرکت ریل پرداز سیر، شنبه 20 آذر ماه جهت بررسی و ارائه برنامه های حمل شرکت فولاد خوزستان و مشکلات موجود حمل و نقل ریلی ، در ساختمان مرکزی راه آهن برگزار شد.
در این نشست که در دفتر مرکزی راه آهن با حضور آقایان مهندس هادی نژاد مدیر کل سیر و حرکت، مهندس زیاری مدیر سیر و حرکت و همچنین مهندس تخمه چیان معاونت داخلی بازرگانی راه آهن ج.ا.ا ومهندس پورعبدی مدیر حمل و نقل صنعتی فولاد خوزستان جهت بررسی و ارائه راهکارهای حمل و نقل شرکت فولاد خوزستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مهندس پورعبدی مدیر حمل و نقل صنعتی فولاد خوزستان در ابتدای جلسه در خصوص برنامه ریزی اعزام واگن های خالی به مقاصد معادن مطرح و مقرر گردید روزانه تعداد و زمان قبول واگن خالی از مجتمع فولاد خوزستان و اعزام به میاندشت را رئیس کنترل مرکزی راه اهن در گروه حمل ریلی فولاد خوزستان اعلام تا طبق آن برنامه واگن خالی به میاندشت اعزام شود این مهم به عنوان برنامه محور اصلی این جلسه جهت اجرا ابلاغ گردید.
در ادامه نشست با ارائه آمار از طریق واحد آمار و اطلاعات راه آهن جمهوری اسلامی ایران از عملکرد شرکت فولاد لجستیک در حمل مواد اولیه کنسانتره فولاد خوزستان از مبادی معادن چادرملو و گل گهر و سناباد توسط ۱۷۰۰ دستگاه واگن لبه بلند و همچنین حمل محصولات فولاد خوزستان توسط ۲۰۱ دستگاه واگن لبه کوتاه ابراز رضایت و رشد قابل قبولی داشتند.
پیشینهی همکاری راهآهن کشور با شرکت فولاد خوزستان به چهار دهه پیش برمیگردد. در این مدت همکاری نزدیک و متقابل میان شرکت فولاد لجستیک و همکاران راهآهن باعث توسعه و سهولت در بارگیری و تخلیه مواد مورد نیاز شرکت فولاد خوزستان شده است.
طی آمار ارائه شده : بیش از ۱ ميليون و ۸۹۶ هزار تن محمولات از قبيل سنگ آهن، كنستانتره، و ديگر محصولات فولادی طی ۸ ماه سال ۱۴۰۰ بارگیری و تخليه شده که نسبت به مدت مشابه سال های قبل با رشد ۴ درصدی همراه بوده است.
در ادامه آقای دکتر قبادی، مدیر عامل محترم شرکت فولاد لجستیک، مسائل و مشکلات موجود را ارائه نموده و در خصوص راهکارهای اجرایی تخصیص لکوموتیو و زمانبندي حركت قطارهای باری، از جمله مهم ترین مسائل، نبود لکوموتیو و هزینه های ناشی از تأخیر قطارهای باری، می تواند برکاهش هزینه خدمات حمل و نقل ریلی ، تأثیر بسزایی داشته باشد .
از اهداف این جلسه برنامه ریزی و هماهنگی لازم در خصوص اجرایی نمودن برنامه های حمل ریلی و جذب کامل سهمیه معادن طبق برنامه فولاد خوزستان میباشد که راهکارهای مناسب و برنامه ریزی در این جلسه مصوب گردید